Home » Lichtenvoorde » BIEBlab én Boer Boris tijdens ‘Kerstklokkenzondag’

BIEBlab én Boer Boris tijdens ‘Kerstklokkenzondag’

733

LICHTENVOORDE – Op zondag 10 december, tijdens ‘Kerstklokkenzondag’, is ook de Bibliotheek Lichtenvoorde van 12.00-17.00 uur geopend. Er zijn diverse gratis activiteiten voor kinderen, maar gewoon even een krant of tijdschrift lezen is natuurlijk ook mogelijk. De Bibliotheek biedt een warme plek!

Boer Boris
Om 13.30 en 15.30 uur kun je terecht voor de vertelvoorstelling ‘Boer Boris en de sneeuwpop’, naar het gelijknamige spiksplinternieuwe boek over deze beroemde boer. De vertelvoorstelling is speciaal voor de jongste kinderen. Ook kunnen kinderen door hun ouders gefotografeerd worden als ‘Boer Boris’. Daarnaast zijn er heel veel leuke spelletjes en andere activiteiten rondom dit boek.

BIEBlab in winterse sferen
Het BIEBlab is doorlopend toegankelijk voor de wat oudere kinderen. Ze kunnen aan de slag met allerlei winterse creatieve technologieën, maar ook met behulp van een green screen op de foto als figurant in een Boer Boris boek

Proefabonnement en warme verrassing
Tijdens ‘Kerstklokkenzondag’ zijn er in de Bibliotheek Lichtenvoorde proefabonnementen te verkrijgen, waarmee je drie maanden lang de dienstverlening van de bieb uit kunt proberen.