Home » Lichtenvoorde » Getinte Cross overweegt naamsverandering!

Getinte Cross overweegt naamsverandering!

342

LICHTENVOORDE – De inschrijving voor deelname aan de inmiddels legendarische Getinte Cross start aanstaande maandag 3 november. Dit is tevens de aanleiding voor festivaldirectrice Tante Rikie om een mogelijke naamsverandering van haar festival aan te kondigen. “Ik volg de maatschappelijke discussie rondom de sidekick van Sinterklaas op de voet. Misschien is het na 19 jaar niet meer van deze tijd om aan de huidige naam van mijn evenement vast te houden”, aldus de festivaldirectrice.

Inschrijving voor deelname start a.s. maandag 3 november
De inschrijvingen starten om 11:00 uur via de website van de Getinte Cross. Afgelopen edities zaten de klassen vaak al binnen enkele minuten vol en daarom adviseert de organisatie om goed uitgeslapen achter de computer plaats te nemen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de volgende crossklassen:
– Bromfietsklasse
– Specialklasse
– Zwaargewichtklasse
– Stilettorace (nieuwe klasse!)
– Crashtafette (nieuwe klasse!)
– Buddyseatklasse (nieuwe klasse!)

! Klik hier voor meer informatie over de verschillende crossklassen !

Naamsverandering noodzakelijk?
“De Getinte Cross is vanaf dag één een festival voor iedereen ongeacht leeftijd, geaardheid, levensovertuiging en uiteraard ook huidskleur. Het is een kleurrijk feest met een zeer gemêleerde bezoekerssamenstelling en om het risico te voorkomen dat ik iemand voor het hoofd stoot overweeg ik serieus een naamsverandering.”, aldus Tante Rikie. “Ik adviseer advocaatfabrikant Getinte Kip en gereedsschapsproducent Getint & Decker om hetzelfde te doen en verwijzingen naar het Z-woord zo veel mogelijk te vermijden. Daarnaast pleit ik voor medemenszoenen en blanco vla in de supermarktschappen.”

Wereldwijde voorverkoop start op 17 november!
De wereldwijde voorverkoop van de Getinte Cross 2015 start op 17 november aanstaande om 11:00 uur exact via de website. Dit is ook gelijk de aftrap van een ander belangrijk moment: De Grote Denkers Korting. Tante Rikie beloont vroege beslisser namelijk met een korting tot wel 100% ten opzichte van de kassaprijzen. Tante Rikie: “Na 1 januari hanteren we de kassaprijzen en maken we de eerste programma namen bekend. Vertrouwen in mij en mijn medewerkers wordt dus rijkelijk beloond. Voor echte Grote Denkers is dit een no-brainer van jewelste!”. Leden van het Zwarte Cross magazine ‘Harder!’ krijgen voorrang en mogen op 10 november al kaarten bestellen.

Kijk voor meer informatie en kaartprijzen op www.rikieredt.nl.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen