Home » Gratis Hoortestdag bij hoorwinkel in Lichtenvoorde

Gratis Hoortestdag bij hoorwinkel in Lichtenvoorde

209

LICHTENVOORDE – Op dinsdag 12 juli organiseert Kruiswerk Achterhoek samen met hun audicien Van Boxtel hoorwinkels een gratis Hoortestdag in de hoorwinkel in Lichtenvoorde. Van 09:30 tot 17:30 uur bent u van harte welkom aan de Nieuwmarkt 67 voor een vrijblijvende hoortest en deskundig hooradvies. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Hoortestdag 12 juli
Uw gehoor speelt een belangrijke rol bij gezond en vitaal ouder worden, want het is erg vervelend als u gesprekken niet meer goed kunt volgen. Regelmatig uw gehoor laten checken kan u hierbij helpen. Tijdens de Hoortestdag laat u gratis en geheel vrijblijvend uw gehoor controleren. In een kwartier wordt de test afgenomen en ontvangt u een deskundig hooradvies op basis van de resultaten.

Extra ledenvoordeel
Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas biedt de audicien u deze dag onder meer een gratis goodiebag, het boekje ’50 tips voor een vitaal leven’ vol praktische informatie over voeding, beweging en gezondheid, en een gratis servicepakket t.w.v. € 139,50 bij aanschaf van een hoortoestel. Kijk voor een overzicht van alle voordelen op www.kruiswerk.nl/evenementen of bel 0314 357 430.

Afspraak maken
Komt u liever op een andere dag langs voor een hoortest, belt u dan met de Van Boxtel hoorwinkel in Lichtenvoorde om een afspraak te maken: 0544 714 008.

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen