Opnieuw bezoekersrecord voor Over De Top Festival


Tiende editie overtreft alle verwachtingen
LICHTENVOORDE – Met een bezoekersaantal van ongeveer 4.600 boekte het Over De Top Festival opnieuw een bezoekersrecord. Het festival organiseerde tijdens het Pinksterweekend haar tiende editie op het Swite Terrein in Lichtenvoorde. Gezien de mindere weersvoorspellingen van de zaterdag, is de organisatie blij verrast met dit aantal.

“Gezien de harde wind en regen die voorspeld was voor zaterdag, hadden we niet op een bezoekersrecord gerekend. Gelukkig viel het alleszins mee met het slechte weer en konden we het hele weekend van zon spreken”, aldus de organisatie. Het festival vierde dit jaar haar tiende editie en de organisatie pakte daarom uit met een nog uitgebreider programma dan de afgelopen jaren. “We denken een diverse en verrassende line-up aan ons publiek voorgeschoteld te hebben. Er was voor iedereen wat te doen, het sfeertje was twee dagen lang ontzettend goed en dat heeft bijgedragen aan het succes van onze jubileumeditie!”

In 2020 wordt het Over De Top Festival opnieuw tijdens het Pinksterweekend, op zaterdag 30 en zondag 31 mei, in Lichtenvoorde georganiseerd.


Bron: Streekgids.nl
Foto: PR Over de top


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.