20 mei 2024
Home » SBL – Verlenging sponsorcontract Grolsch en Bloemencorso

SBL – Verlenging sponsorcontract Grolsch en Bloemencorso

251

LICHTENVOORDE – Al ruim 20 jaar sponsort Koninklijke Grolsch het Bloemencorso Lichtenvoorde. Daar komen nog eens vijf jaar bij, want onlangs ondertekenden Senior Accountmanager Horeca Alex Evenhuis en het dagelijks bestuur van Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde een nieuw sponsorcontract.

Grolsch is al 400 jaar een begrip onder bierliefhebbers. Niet alleen hier in de regio, maar ook wereldwijd is dit karaktervolle biermerk niet meer weg te denken. Ondanks het feit dat het voormalige familiebedrijf inmiddels onderdeel uitmaakt van Asahi Europe Ltd., is dat geen reden voor Grolsch om zijn roots te verloochenen. Senior Accountmanager Horeca Alex Evenhuis: “In onze visie staat dat wij vasthouden aan de bloedlijnen met onze geboortegemeente. Dit doen wij onder meer door evenementen te ondersteunen die commercieel in lijn liggen met ons product. Het Bloemencorso Lichtenvoorde is één van die evenementen. De samenwerking met de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde gaat al heel lang terug. In corsoland stellen jullie echt wat voor. Dat wij als sponsor onderdeel mogen zijn van jullie organisatie, daar zijn wij trots op.”

Langjarige samenwerking
Voorzitter Herman ter Haar is verheugd dat Grolsch zich opnieuw voor vijf jaar aan het Bloemencorso Lichtenvoorde verbindt. “De samenwerking met Grolsch gaat al zo lang terug, dat voelt heel vertrouwd. Grolsch en het bloemencorso horen gewoon bij elkaar. Bij de recent gehouden verkiezing van de ‘Mooiste corsowagen van Nederland’ eindigde ‘Toccata und Fuge’ van corsogroep Teeuws als tweede. In totaal behoorden drie van onze wagens tot de top zes van deze landelijke verkiezing. Om jaarlijks een bloemencorso van zo’n kwalitatief hoog niveau neer te kunnen zetten is veel geld nodig. Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij dan ook niet zonder sponsoren. Daarom zijn wij bijzonder blij met de toezegging van Grolsch om ons evenement ook de komende vijf jaar te ondersteunen.”


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!