Home » Lievelde » Ambachtelijk plezier voor jong en oud bij het Achterhoeks Openluchtmuseum in Lievelde

Ambachtelijk plezier voor jong en oud bij het Achterhoeks Openluchtmuseum in Lievelde

1146

LIEVELDE – Het Achterhoeks Openluchtmuseum kondigt met veel plezier de eerste ambachtsdag van 2024 aan, die zal plaatsvinden op donderdag 2 mei. Een leuk uitje in de meivakantie.

Een van de hoogtepunten is de gloednieuwe kinderaudiotour, een speelse ervaring die speciaal is ontworpen om kinderen op een educatieve en plezierige manier kennis te laten maken met het museum. De tour, ingesproken door PEERtof Theater uit Zieuwent, neemt jonge ontdekkingsreizigers mee op een reis door de tijd, waarbij ze mooie verhalen en interessante feitjes horen. 

Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Er is genoeg te doen om de energie van de kinderen kwijt te kunnen en er een leuke dag van te maken. Het terras van Erve Kots staat klaar om gasten te verwelkomen voor een kop koffie of een lekkere pannenkoek. 

De Ambachtsdag zal plaatsvinden op donderdag 2 mei 2024, van 11:00 tot 16:00 uur. Het evenement vindt plaats op het terrein van het Achterhoeks Openluchtmuseum, gelegen aan de Eimersweg 4B in Lievelde. Het museum biedt voldoende parkeergelegenheid en is daarmee gemakkelijk bereikbaar voor alle bezoekers.

Tickets zijn bij het museum te koop:
Volwassenen: € 7,50, kinderen € 3,50 of een familiekaart (2 volw, max 3 kind) € 18,00

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.