Home » Lievelde » Spannende strijd op het Kaasboerderij Weenink Open Boerengolf

Spannende strijd op het Kaasboerderij Weenink Open Boerengolf

155

LIEVELDE – Het Kaasboerderij Weenink Open Boerengolf is in 2019 een wedstrijd tussen de teams die op De Boerengolfbaan van Kaasboerderij Weenink trainen en de teams van de Melktap uit Geesteren bij Borculo. In totaal 24 spelers doen mee aan het toernooi, de verdeling is 50/ 50.

De Boerengolfbaan is mooi ingericht dankzij het werk van de Baancommissie. De weersomstandigheden vallen mee, gezien de weersverwachting met veel regen. De spelers ondervinden er geen hinder van.

Deze wedstrijd is 18 augustus gespeeld

Na het spelen van de eerste ronde van 10 holes heeft Wily Erinkveld de beste score met 66 slagen, gevolgd door Jan Peters en Wilfried Maarse, beiden met 68 slagen. Hemmie Spekschoor en Theo Gotink hebben 69 slagen nodig. De winnaar van 2018 Peter Weenink stelt teleur met 75 slagen. De tweede ronde geeft de oranje mannen van Lievelde vleugels. Na de tweede ronde zijn de eerste 4 plaatsen voor Lievelde en is Jan Peters de eerste speler uit Geesteren. Overall winnaar is Wilfried Maarse, 133 slagen, die in 2010 als eens de Gouden Melkbus heeft gewonnen. Willy Slutter is tweede met 134 slagen en Theo Gotink is derde met 135 slagen. Beiden zijn al eens winnaar geweest in een vorige editie. Hemmie Spekschoor in 2018 nog goede tweede, wordt vierde met 136 slagen