Apotheken hebben nieuwe naam

GROENLO/LICHTENVOORDE – Zowel Kring-apotheek Groenlo als Lichtenvoorde hebben sinds vandaag (1 juni) een nieuwe naam: Boots apotheek. De nieuwe Boots apotheek is voorzien van een nieuw assortiment en een duidelijk herkenbare uitstraling volgens het Boots concept.

Boots heeft al meer dan 160 jaar ervaring in Health en beauty en heeft alles in huis op het gebied van gezondheid en welzijn.

Boots apotheek heeft een sterke positie in farmacie en gezondheidszorg. Naast een uitgebreid assortiment zelfzorgproducten, zoals pijnstillers en hoestdranken heeft Boots apotheek ook speciale huidverzorgingsproducten en enkele bijzonder succesvolle eigen merken.

Mevrouw Ticheler-Vaanholt, apotheker van Boots apotheek Groenlo: “Onze klanten kunnen uiteraard blijven rekenen op de vertrouwde service van het apotheekteam van Boots apotheek Groenlo. We zijn erg blij met onze vernieuwde apotheek en geven graag professioneel, persoonlijk advies en informatie over alle gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen.”

Openingstijden
Boots apotheek Groenlo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag gesloten.

Openingstijden
Boots apotheek Lichtenvoorde is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag gesloten.