Bijeenkomst ‘Kloppend hart’ voor alle sportverenigingen

AALTEN – Sportraad Gemeente Aalten organiseert samen met project “Scholder an Scholder” een bijeenkomst waarin sportbestuurders op weg worden geholpen keuzes te maken die passen bij de ambitie en positie van de sportvereniging. Waar liggen kansen? Wat doe je als vereniging bewust niet? Hoe creëer je vervolgens draagvlak voor deze keuzes? Wat doe je om de leden in beweging te krijgen, zodanig dat niet alle taken bij dezelfde personen liggen? Kortom, hoe krijg je het hart van uw sportvereniging aan het kloppen?

Gedurende deze ‘Kloppend hart’ bijeenkomst wordt gekeken naar:
· Landelijke trends en ontwikkelingen in de sport;
· Analyse op basis van de data die bekend zijn uit het Kennis Informatie Systeem Sport (KISS) van NOC*NSF;
· Een sportvereniging uit gemeente Aalten vertelt hoe zij de eerste stappen heeft gezet om te komen tot een ‘kloppend hart’.

Een interactieve bijeenkomst waarin vooral aan de slag wordt gaan om na te denken over de wijze waarop een ‘kloppend hart’ in uw sportvereniging geïnitieerd kan worden en welke voordelen dit met zich mee brengt.

De avond vindt plaats op dinsdag 9 juni van 19.30-21.30u bij Atletiek Vereniging Aalten ’70, Bredevoortsestraatweg 110A in Aalten. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@sportraad-gemeente-aalten.nl. Deelname is kosteloos