Broers nieuwe Prinsenpaar van De Jonge Nölepeters


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

Bericht is aangepast

LIEVELDE – Vrijdag 8 januari vond in een bomvol Nölershol het Prinsenbal plaats. Hier kwamen Prins Koen 2 en Adjudant Tim naar voren als het nieuwe Prinsenpaar van De Jonge Nölepeters uit Lievelde. Prins Koen Klein Tank en zijn broertje Adjudant Tim Klein Tank zullen komend jaar regeren onder het motto: Wi’j wiest ze in de goede richting!

President Robbert opende de avond en nam kort nog enkele gebeurtenissen door van de afgelopen tijd. Waarna aftredend Prins Wouter het laatste het woord nam. Samen met prinses Marlou belichten ze nog een keer de hoogtepunten van de afgelopen regeerperiode. Als laatste bedankten ze alle Nölers en Nölerinnen voor het geweldige Carnavalsjaar!

Na de toespraak werden Prins en Prinses ontdaan van steek en kroontje. Onder luid applaus werden ze door twee leden van de prinsengarde opgehaald en kregen ze een plaats aangewezen bij hen aan tafel.

President Robbert kondigde een korte pauze aan om daarna met de onthulling te beginnen.

De Voice-over opende de onthulling: ” Het is vrijdag 8 januari 2016! Dit is live vanuit het Nölershol de 51e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala!”
Onder de openingsmuziek kwamen de leden van de Prinsencommissie binnengereden in een auto. Daarachter volgende President Robbert met een heuse DJN Televizier Ring.

De Prinsencommissie liet zien, dat het met hun danskwaliteiten wel goed zit, door een spetterende openingsdans op te voeren. Ondertussen legde President Robbert de ring op een ronddraaiend plateau in het midden van de zaal.

Wat volgende waren drie filmpjes van de genomineerde televisiprogramma’s. “Spuiten en Slikken”, “The Undateables” en “Jezus geloofd” maakten kans op de Gouden Televizier Ring.

In de filmpjes kwamen fragmenten uit de programma’s voor. Zo kwamen bij het filmpje van “The Undateables” bijzondere vrijgezellen uit Lievelde voorbij. Aan het eind van elk filmpje nam een persoon gekleed in gala en masker, plaats op 1 van de drie zetels op het podium.

Na de filmpjes van de genomineerden kwam de host van het programma, Gerrit Keizer, op de bühne.

Gerrit legde de zaal uit hoe men een stem uit kon brengen op 1 van de genomineerden. Speciaal voor deze avond was er een site gelanceerd waar mensen konden stemmen. En dat alles stond onder toezicht van notaris Harm Spekschoor. Die alles via een “live” verbinding in de gaten hield.

Naast de Gouden Televizier Ring was er nog een prijs te verdelen. De zogenoemde “Gouden Televizier Ster Lokaal”. De prijs voor het beste lokale acteertalent.

Via het scherm legde Gerrit Keizer live contact met Robbert. Die stond in de straten van Lievelde om de prijs bij de winnaar af te leveren.

Als eerste vertelde hij wie de genomineerden waren.  Hans Weenink, Hans te Brake en Lucie Hulshof maakte kans op de prijs. Robbert was ’s middags de gemeente in geweest om te vragen aan voorbijgangers wat ze van de genomineerden vonden. Dit leverde ludieke reacties op!

Aan het eind werd duidelijk dat Hans Weenink de prijs in ontvangst mocht nemen waarna Robbert weer terugschakelde naar de zaal.

Hier kreeg Gerrit Keizer via zijn “oortje” te horen dat de stemlijnen waren gesloten en de notaris inmiddels op weg was naar het Nölershol.Notaris Harm betrad de zaal met een gouden envelop en overhandigde die aan President Robbert.

De eindmuziek werd gestart en nog 1 keer werden de aanwijzingen voorgelezen:
– Het Romeinse Leger
– Amadeus
– Microfoon
– 828727,18
– Stemnummer: 271987
– Bang Bang
– Bijzondere vrijgezel
– Gerrit Keizer

Prinsenpaar van de Jonge Nölepeters 2016 :
Prins Koen 2 en Adjudant Tim!

Vanuit de zaal kwamen de gebroeders Klein Tank naar voren. Ze werden mee naar het podium genomen om daar te worden voorzien van steken en cape.

Als eerste mocht het Prinsenpaar genieten van het dansje van de Dansmarietjes. Die zowaar op een trainingskamp waren geweest om extra goed voor de dag te komen.

Het was tijd om het nieuwe prinspaar aan het woord te laten. In hun speech stelden zij zichzelf, ouders en zusje voor. Daarna waren de vrienden van Prins Koen II aan de beurt om voorgesteld te worden. De vrienden van de Adjudant ontsprongen de dans, die waren immers vorig jaar al uitgebreid voorgesteld.

Als laatste was het aan President Robbert nog de taak om de proclamatie voor te lezen. Waarbij het moto van het prinsenpaar werd onthult!

Wi’j wiest ze in de goede richting!

Daarna ging het kersverse prinsenpaar voorop in de grote polonaise. Deze werd muzikaal begeleid door de band Slagerij Wolters.

Het feest werd doorgezet bij het ouderlijk huis van het prinsenpaar. Waar de zon zijn eerste tekenen al weer liet zien toen de laatste gasten naar huis toe gingen.