Gratis health-checks tijdens Nationale Sportweek bij Antoniushoeve

LICHTENVOORDE – Tijdens de Nationale Sportweek voert Kruiswerk Achterhoek op woensdag 21 september gratis health-checks (t.w.v. € 19,50) uit voor leden bij de Antoniushoeve in Lichtenvoorde. Tussen 14:30 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom aan Patronaatsstraat 22 om zijn of haar gezondheid te laten controleren. Aanmelden is niet nodig.

Health-check in vier stappen
De Nationale Sportweek vindt plaats van 17 t/m 25 september met als doel sporten en bewegen te promoten. Om fit en gezond te zijn is het ook belangrijk om regelmatig uw gezondheid te testen. De health-checks van Kruiswerk worden uitgevoerd door erkende beweeg- en gezondheidsexperts. Een check duurt ongeveer een kwartier en bestaat uit vier stappen. Eerst beantwoordt u een aantal vragen over uzelf en over uw leefgewoontes. Daarna wordt uw lengte en gewicht gemeten, uw BMI en vetpercentage bepaald en uw bloeddruk en knijpkracht vastgesteld. Op basis van de resultaten ontvangt u een persoonlijk leefstijladvies over voeding en beweging.

Gratis gezondheidscheck
Een gezondheidscheck t.w.v. € 19,50 is gratis voor leden van Kruiswerk Achterhoek, neem hiervoor uw ledenpas mee. Als u geen lid bent van Kruiswerk, maar wel graag een check wilt laten uitvoeren, kunt u deze dag lid worden bij een van de medewerkers. De check is dan alsnog gratis.

Programma
Kruiswerk organiseert verschillende gezondheidscheckdagen door de hele Achterhoek. Kijk voor het programma op www.kruiswerk.nl/evenementen of bel 0314 357 430.