Late Halloween Sunday groot succes

Bezoekers aan de Koopzondag in Lichtenvoorde genoten van het Halloweensfeertje in het centrum.

LICHTENVOORDE – Ouders en met name kinderen kwamen zondagmiddag 6 november af op lokkende Halloweenklanken en zoete geuren vanuit het centrum. Op het marktplein stonden tafels met een groot assortiment aan prachtig versierde pompoenen. Verschillende scholen gaven gehoor aan de oproep van de werkgroep promotie Lichtenvoorde en leverden hun mooiste kunstwerken in. Ze werden dan ook uitgebreid bewonderd. De Pastoor van Arsschool ging uiteindelijk aan de haal met de Pompoenbokaal 2016 en een schoolcheque van €100,-

Er stond een grote, zwarte limousine en voor wie durfde was daar snoep te halen. Niet iedereen had de moed, maar gelukkig was de warme hand van een volwassene soms net genoeg om op het zwarte gevaarte af te stappen. Veel spannender werd het gelukkig ook niet.

In het straatbeeld renden opvallend veel kinderen met een gratis suikerspin of zakje popcorn in de hand. Allemaal waren ze op zoek naar de verborgen letters in de winkels, want wie wil nou niet graag de spinnenspeurtocht winnen en naar huis gaan met een suikerspinmachine? Kinderen die onderweg nog zin kregen in een ‘treat’ konden bij een van de heksjes in het centrum vragen om nog een Halloweensnoepje.