Bron / auteur: Streekgids
Foto: Marcel Houwer

Nieuwe Prins Niels en Prinses Helmi

LIEVELDE – Vrijdag 24 januari vond in een bomvol Nölershol het 55ste Prinsenbal plaats van De Jonge Nölepeters uit Lievelde. Het feest vond plaats en een tent op de parkeerplaats voor de kerk. Hier kwamen Prins Niels I (Klein Avink) en Prinses Helmi (Vos) naar voren als het nieuwe jubileum Prinsenpaar van De Jonge Nölepeters.

Prins Niels I en Prinses Helmi zullen komend jaar regeren onder het motto: ‘Now maakt wi’j promotie’

Proclamatie Prins Niels I & Prinses Helmi

 1. Prins Niels veur zien wark helemoal noar Enschede geet, en he doar as Art Director zorgt dat oaveral zien rondje opsteet.
 2. Roken de Prinses sinds een tiedj’n neet meer dut, en ze Niels hier ok vanaf wil helpen moar dat dat nog steeds neet lukt.
 3. In de Kruup de vonk pas echt oaver sloog. Niels had al ne paar halvo’s achter de kiezen toen Helmi um noar buuten vroog.
 4. Nölen iets is wat disse beide heel good kunt, moar dat mot ok wat a’j van Vos of Blommers bunt.
 5. Social Work de studie is wat de Prinses nog al mot maken, en in december geet ze as hulje’n van Sinterkloas met oaver de daken.
 6. Nieks met Avinx ieder bedrief op unieke wijze lanceert, en op zundag als DJ Scheefnek de Barbier weer terroriseert.
 7. In augustus kump de rook altied vol gas de piepe uut, want de TSTL vind ze beide alderjekes bruut.
 8. Een dinge de Prins hoog in het vandeel hef stoan, dat is zo snel meugelijk met de verhuuswagens richting Nölersdorp goan.
 9. Leider be’j Erix 3 de functie is die de Prins op zondag bekleed, terwijl Helmi op de vrijdagoavond be’j Dames 25+ heur mannetje steet.
 10. Samen met jullie wilt ze der ne alderbastend mooi jubileumjoar van maken, ze hebt er alle vertrouwen in dat niemand ut geet verzaken.
 11. 1 ding is wat wi’j nog neet met jullie hebt e’deeld, dat is het motto en wordt jullie now toebeeld: ‘Now maakt wi’j promotie!’.

Dit bericht is 2390x gezien