Start voor 1ste Expeditie Noordkaap

LICHTENVOORDE – Aanstaande zondag is de grootse start van de eerste Expeditie Noordkaap. Expeditie Noordkaap is een 8-daagse toertocht naar het noordelijkste puntje van het Europese continent, die de deelnemers naar de mooiste plekken in Scandinavië brengt, met als hoogtepunt een bezoek aan de Noordkaap zelf.

Naast het uitzwaaien van de teams heeft de organisatie een heel programma op touw gezet, zodat het voor iedereen interessant is om te komen. Er is een kinderhoek ingericht waar de kinderen zich onder andere kunnen laten schminken, ze kunnen springen op het luchtkussen en een rondje op een miniquad maken. Daarnaast lopen er rendieren rond waarmee de bezoekers op de foto kunnen, staan er vele mooie oldtimers, is er een rijsimulator, worden er gave ijssculpturen gemaakt en kunnen de bezoekers zich vergapen aan de rallyauto’s van het Kobus Tuning Rallyteam.

Op het buitenterrein zal de brandweer Oost Gelre nog een demonstratie geven. De meeste activiteiten vinden binnen plaats, dus het weer hoeft geen belemmering te zijn. Het is een laagdrempelig evenement, dus naast de gratis toegang zijn er ook gratis warme en koude drankjes te verkrijgen.

De start is aanstaande zondag 31 januari bij Aloys Roemaat Transport aan de Albert Schweitzerstraat 19 in Lichtenvoorde. De overdekte hal is vanaf 11 uur geopend.