Toneelgroep D.O.E.K. haalt “zware jongens” naar Beltrum

BELTRUM – Met het toneelstuk “Bajesbonje” geeft Toneelgroep D.O.E.K. (Doorgaan op Eigen Kracht) een kijkje in de wondere wereld van de bajes. Vanaf 28 februari wordt de voorstelling maar liefst vijf keer uitgevoerd bij zaal Dute in Beltrum onder leiding van D.O.E.K.’s nieuwe regisseuse Marian Brockötter.

Deze dolle klucht geschreven door Mart Moors, geeft een kijkje in de gevangenis van de tirannieke directrice Olga Speer. Hier worden vier mensen binnengebracht die zijn gearresteerd op verdenking van een bomaanslag. In afwachting van hun proces maken ze kennis met onder andere een louche advocaat en maffe cipiers. Terwijl de één haar partner probeert te helpen ontsnappen, probeert de ander haar geplande trouwdag door te laten gaan. De chaos is compleet als er een levensgevaarlijke psychotische patiënt binnen wordt gebracht.

Er zijn vanaf donderdag 5 februari kaarten te koop voor de volgende speeldata: zaterdag 28 februari 20.00 uur, woensdag 4 maart 20.00 uur, zaterdag 7 maart, 20.00 uur en zondag 8 maart 14.30 uur. Op maandag 2 maart om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO gepland.

Toegangskaarten voor het stuk zijn te koop bij Café Dute in Beltrum. Een kaartje kost € 6,-. Meer informatie over toneelgroep D.O.E.K. en over het stuk Bajesbonje, is te vinden op de website: www.toneelgroepdoek.nl . Ook is toneelgroep D.O.E.K. te volgen op twitter en facebook.