We love the 90’s. Dit zijn de acts

LICHTENVOORDE/WINTERSWIJK – De voorverkoop is inmiddels begonnen. Meer dan 500 Early-Bird tickets waren binnen 3 minuten uitverkocht en de acts waren nog niet eens bekend gemaakt. Vandaag is bekend geworden welke artiesten er in Winterswijk (5 november) en in Lichtenvoorde (19 november) zullen optreden.

Captain Jack
“Heeeeeey Jow, Captain Jack!”. Misschien wel het bekendste muziek-citaat uit de nineties. Met nummer één hits als ‘Captain Jack’ en ‘Drill Instructor’ was Captain Jack een icoon in de jaren 90. Op 5 november komt hij naar
Winterswijk.

Twenty 4 Seven
Dit dance project is in de jaren 90 opgestart door producer Ruud van Rijen. Met MC Fixx-it en Nance scoorde de producer met het duo grote hits als ‘Slave tot the Music’ en ‘Leave them Alone’. Op 5 november komen ze naar Winterswijk.

T-Spoon
Iedereen kent natuurlijk ‘Sex onthe Beach’, maar ook ‘Mercedes Benz’ en ‘No Time to Waste’ waren grote hits. Op 19 november staat T-Spoon in de originele bezetting met Linda Estelle en Shamrock in Lichtenvoorde.

Party Animals
De ultieme Happy Hardcore act! Deze act heeft de verkoopcijfers van Australian en Cavello trainingspakken omhoog doen schieten en veroverden met hits als ‘Aquarius’ en ‘Hava Naguila’ de jaren 90. Op 19 november staan de Party Animals in Lichtenvoorde.

Mental Theo
Mental Theo is inmiddels de 50 gepasseerd, maar draait nog steeds op vele 90’s feesten in Nederland. Alleen, of met zijn oude maat Charly Lownoise. Mental Theo draait als enige artiest op beide evenementen en is hiermee de resident DJ van We Love the 90’s in 2016.

We Love the 90’s vindt op 5 november plaats in Winterswijken op 19 november in Lichtenvoorde. Voor meer informatie over het evenement en de kaartverkoop kijk je op www.welovethenineties.nl.