Home » Neede » Ontdek de Natuur en lokale levensmiddelen met nieuwe routes

Ontdek de Natuur en lokale levensmiddelen met nieuwe routes

998

NEEDE – De VVV Neede nodigt uit om de lokale natuur en lekkernijen te verkennen met een uitgebreid aanbod aan wandel- en fietsroutes, alsook diverse culinaire pakketten. Bezoekers kunnen kiezen uit de populaire Hap/Trap en Hap/Stap routes, waarbij een fietstocht of wandeling gecombineerd wordt met heerlijke versnaperingen onderweg.

Voor een bescheiden prijs zijn er diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar die voeren door de prachtige natuur. Daarnaast biedt VVV Neede het “Quali-tijd pakketje” aan, waarmee bezoekers tijdens hun tocht kunnen genieten van lokale lekkernijen.

Bezoekers kunnen ook hun eigen “smikkelpakketje” samenstellen. Dit pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit een potje jam, een pak koekjes en een fles appelsap of wijn, aangevuld met een vers broodje voor een perfecte picknickervaring.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.