Home » Gem. Oost Gelre » Eerste e-mail met “Berichten over uw Buurt” ontvangen

Eerste e-mail met “Berichten over uw Buurt” ontvangen

1068

OOST GELRE – Inwoners van Oost Gelre kunnen vanaf deze week “Berichten over uw Buurt” ontvangen, een nieuwe service die u op de hoogte houdt van belangrijke bekendmakingen in uw omgeving. Deze berichten informeren u over uiteenlopende zaken zoals vergunningen voor verbouwingen, kapvergunningen, buurtfeesten en andere overheidsbesluiten.

Wat is “Berichten over uw Buurt”?
“Berichten over uw Buurt” is een e-mailservice die maximaal één keer per week wordt verstuurd. De berichten bevatten nieuwe bekendmakingen rondom uw woonadres, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in uw buurt. Alle bekendmakingen zijn ook te vinden op de website Officiële bekendmakingen.

Waarom is dit belangrijk?
Deze service zorgt ervoor dat u eenvoudig op de hoogte blijft van lokale gebeurtenissen en besluiten. Of het nu gaat om het verwijderen van asbest, het organiseren van een buurtfeest, of het verkrijgen van een omgevingsvergunning, met “Berichten over uw Buurt” mist u niets.

Voorbeelden van recente bekendmakingen:

    • Melding voor het verwijderen van asbest aan Ruurloseweg 32 te Groenlo
     Omgevingsmelding | 10-05-2024
    • Melding voor een buurtfeest op zaterdag 15 juni 2024 aan Emmasingel te Groenlo
     Evenementmelding | 02-05-2024
    • Hoe kunt u meer informatie krijgen?
     Voor meer details over de bekendmakingen kunt u terecht op de website Overheid.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over alle meldingen en vergunningen. Wilt u zich aanmelden, dit kan eenvoudig via MijnOverheid.

     Midzomerwandeling in Groenlo

     Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.