20 mei 2024
Home » Geslaagde netwerkbijeenkomst Onderwijs & Bedrijven uit de regio

Geslaagde netwerkbijeenkomst Onderwijs & Bedrijven uit de regio

1108

GROENLO – Marianum organiseerde op dinsdag 14 maart jl. een netwerkbijeenkomst Onderwijs & Bedrijven uit de regio. Tijdens de middag vertelde gastspreker professor dr. Paul Iske, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, over hoe je als organisatie slimmer, innovatiever en ondernemender kunt worden.

De middag werd geopend door Robert Otten, locatiedirecteur Lichtenvoorde, en Hasan Kumas, teamleider vmbo-bovenbouw. De heer Porskamp, wethouder gemeente Oost Gelre, was ook aanwezig en belichtte nogmaals het belang van de samenwerking tussen scholen, bedrijven en gemeenten om medewerkers voor de Achterhoek te werven en te behouden.

Tijdens de rondetafelgesprekken spraken de bezoekers met elkaar over de ontwikkelingen van hybride leren van de leerlingen van Marianum en hoe zij zo op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met verschillende bedrijven en werkvelden.

De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel. De bezoekers waren enthousiast en zien zeker de meerwaarde van de samenwerking tussen scholen, bedrijven en gemeenten. Al met al een geslaagde bijeenkomst.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!