CDA fractie komt naar Lichtenvoorde

Iedereen welkom niet alleen CDA leden!

OOST GELRE – De raadsleden van het CDA Oost Gelre vergaderen 2 x per maand op de dinsdagavond in het stadhuis van Groenlo. In deze vergaderingen komen de agenda’s aan de orde van de raadscommissie, raadsvergaderingen en actuele onderwerpen. “Wij kunnen ons voorstellen dat het lang niet voor iedereen duidelijk is wat, waar en waarom er zoveel vergaderd moet worden! Dit willen wij graag veranderen en middels CDA Fractie vergaderingen op locatie, waar wij belangstellenden van harte voor uitnodigen dit aan u uitleggen. Maar dat niet alleen. Wij vragen en geven u de gelegenheid om vooraf aan de vergadering uw persoonlijke of plaatselijke dilemma’s met ons te delen.”

Zoals u weet bestaat Oost Gelre uit twee grote kernen en zes kleine kernen. Op dinsdag 28 maart vergaderen wij in Lichtenvoorde in het clubhuis van LTC de Kei Kerkhoflaan 3. Indien u daar bij aanwezig wil zijn kan dat.

Klik voor meer informatie

Diverse mogelijkheden van input zijn er mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om bespreekpunten of vragen voor de vergadering aan te leveren. De fractievergadering bestaat uit twee delen, het openbare gedeelte begint 19.30 uur en aansluitend uiterlijk 21.00 uur het besloten gedeelte.

U kunt ons bereiken via de mail cdaoostgelre@gmail.com of t.donderwinkel@oostgelre.nl