Gaat u met ons mee naar het Binnenhof?


“Op donderdag 15 december a.s. gaan wij heel graag met u op pad, of u nou lid bent of niet! Wij bezoeken de Tweede Kamer die dan volop in bedrijf is en gaan in gesprek met VVD Tweede Kamerleden Remco Dijkstra en Hayke Veldman. Bovendien vernemen wij als VVD Gemeenteraadsleden, gedurende deze dag graag van u welke zaken er bij u spelen”, aldus Richard de Lange, fractievoorzitter VVD Oude IJsselstreek.

De onlangs opgerichte VVD Regio Achterhoek (het bestuursorgaan voor Berkelland, Doetinchem, Oost Gelre en Oude IJsselstreek) organiseert activiteiten en biedt een platform voor iedereen die graag meepraat. U wordt van harte uitgenodigd om u aan te melden voor 1 december a.s. via vvdachterhoek@gmail.com en dan ontvangt u nadere informatie.

Bart Porskamp, fractievoorzitter VVD Oost Gelre: “Rond 13.00 uur staat de aankomst in Den Haag gepland. Na een lunch in het Tweede Kamer-restaurant, vindt een uitgebreide rondleiding plaats. Daarna gaan we in gesprek met onze Tweede Kamerleden. Dat kan zijn over economie, veiligheid, milieu, de Omgevingswet en het kan gaan over elk ander onderwerp dat u graag ter sprake wilt brengen.” Gerjan Teselink, fractievoorzitter VVD Berkelland: “De VVD is goed vertegenwoordigd zowel op lokaal, regionaal, provinciaal als landelijk niveau en daardoor zijn de lijnen altijd erg kort.”

Onlangs sprak een aantal bestuursleden van VVD Achterhoek nog met Mark Rutte die aangaf: “Als het enigszins kan, kom ik graag naar jullie toe.” Dat liet Theo Hek, voorzitter van de VVD Achterhoek zich geen twee keer zeggen. “Dan nodigen wij je bij deze ook alvast uit voor de Zwarte Cross volgend jaar in Lichtenvoorde. Dé plek om met veel mensen in contact te komen. ”De Lange, Porskamp en Teselink: “Er is een mooi programma in elkaar gezet waarin ook volop ruimte is om te netwerken. Wij hopen met veel enthousiaste mensen op 15 december a.s. naar het Binnenhof te kunnen gaan. Hoort u daar ook bij?”