Home » Gemeente » Afvalkalender 2016 beschikbaar

REGIO – De online afvalkalender van ROVA voor 2016 staat klaar. Inwoners van gemeenten waar ROVA afval inzamelt kunnen de afvalkalender eenvoudig bekijken door postcode en huisnummer in te vullen op www.rova.nl/afvalkalender.

ROVA werkt samen met haar gemeenten aan het optimaliseren van de afvalinzameling. Hierdoor kan het zijn dat in 2016 inzameldagen in gemeenten worden gewijzigd. ROVA adviseert alle inwoners om op de online afvalkalender te kijken, of er wijzigingen voor hun adres zijn.

De ROVA-app
Naast de online afvalkalender kunnen de inzameldagen ook op smartphones worden geraadpleegd in de ROVA-app. Hiermee zijn de inzameldagen altijd binnen handbereik. Er kan op de ROVA-app een herinnering worden ingesteld. Zo ontvangt de gebruiker een bericht wanneer de container aan de weg kan. De ROVA-app is er voor iPhone en Android-toestellen en is gratis te downloaden in de Appstore.

De afvalkalender van ROVA wordt niet ongevraagd toegezonden. Inwoners die toch een papieren kalender willen ontvangen kunnen deze aanvragen bij het ROVA Klantcontactcentrum (038) 427 37 77.