24 april 2024
Home » Aalten » Albert Heijn Aalten ondergaat uitbreiding en vernieuwing

Albert Heijn Aalten ondergaat uitbreiding en vernieuwing

3457

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

AALTEN – Albert Heijn in Aalten zal een significante uitbreiding en renovatie ondergaan, waardoor de supermarkt zijn oppervlakte zal vergroten tot 2.800 vierkante meter. De winkel aan De Hoven 25 zal tijdelijk de deuren sluiten op zaterdag 12 augustus om 17:00 uur voor de laatste afbouwfase en wordt officieel heropend op dinsdag 5 september om 13:00 uur door wethouder Ted Kok.

De vernieuwde winkel zal beschikken over het nieuwste concept van Albert Heijn, met een uitgebreid versaanbod en veertien zelfscankassa’s voor sneller afrekenen. Er komen ook nieuwe faciliteiten, waaronder een eigen ondergrondse parkeergarage. De openingstijden zullen worden verruimd van maandag tot en met zaterdag.

In het pand van Albert Heijn zullen ook de Gall &; Gall en Banketbakkerij Kasper Paul gevestigd zijn. Klanten kunnen verwachten een uitgebreider assortiment aan te treffen, vooral in de verse producten, inclusief meer biologische en vega(n) opties.

Supermarktmanager Marcel Elting gaf aan dat de nieuwe inrichting ook zal zorgen voor overzichtelijke afdelingen en brede gangpaden. Bij de producten worden elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie geplaatst, en klanten kunnen de producten scannen met de handscanner of mobiele telefoon.