BarBieren Avond in Bredevoort

BREDEVOORT – Op vrijdag 18 maart as. vanaf 19:00 uur organiseren Stadsbrouwerij De Borghman en kapsalon en schoonheidssalon De Oase Bredevoort de eerste BarBieren Avond. Een gezellige avond met mannen onder elkaar, waarbij ze worden verwend met bijzondere speciaalbieren, stoere hapjes en een professionele scheerbeurt. Reserveer snel je tickets!

BarBieren Avond
Een BarBieren Avond is barbieren, oftewel scheren, en speciaalbieren in één. Deze avonden vinden plaats in De Borghman in Bredevoort (’t Zand 25) die dan wordt omgetoverd tot old school barbershop. De shop wordt bemand door de twee barbieren van De Oase Bredevoort. Een BarBieren Avond is de perfecte invulling voor iedere (mannen)gelegenheid, zoals een vriendendag, vrijgezellenfeest, teamfeest, personeelsuitje of gewoon omdat het kan!

Tickets
De tickets kosten € 30,- per persoon en zijn te koop bij De Borghman en De Oase. Een ticket geeft recht op een uitgebreide scheerbeurt, geschikt voor alle baardlengtes, drie speciaalbieren en bijpassende hapjes. Het aantal tickets is beperkt, reserveer dus snel!

Programma
Naast 18 maart staan er nog drie BarBieren Avonden op het programma: 22 april, 20 mei en 17 juni. De aanvang van al deze avonden is 19:00 uur. Liever een andere keer komen met een groep? Arrangementen op afspraak zijn ook mogelijk.