19 mei 2024
Home » Regionaal » Beelden Drone van N18 op DVD

Beelden Drone van N18 op DVD

200

Twee jaar lang van 2016 tot 2018 filmt Team N18 Drone de aanleg van de nieuwe N18 met een drone en gewone camera. Hiervan verschenen geregeld online filmpjes. Er werd bijvoorbeeld in het begin getoond waar de weg kwam en later hoe het er voor stond op de diverse plekken tussen Groenlo en Enschede. Van het plaatsen van tijdelijke bruggen tot het aanleggen van de weg en omliggend wegennet tot het plaatsen van brugliggers op de diverse viaducten en bruggen. En dit alles vanuit vogelperspectief en gedetailleerd vanaf de grond. Tevens gingen ze bij belangrijke momenten live om de mensen die er zelf niet op uit konden of om welke reden er niet bij konden zijn, toch mee te laten genieten. Dit alles heeft een paar honderd korte filmpjes updates en live uitzendingen opgeleverd.

Na de opening heeft de Stichting uit de grote hoeveelheid video’s een selectie gemaakt van 39 kortere video’s welke zijn gebundeld op een 128 minuten durende DVD. Bekijk alles als 1 film of bekijk de video’s naar keuze stuk voor stuk.

De DVD bevat 39 korte video’s chronologisch gemonteerd in drie groepjes: Groenlo, Eibergen en Haaksbergen & Enschede en heeft een totale duur van 128 minuten. Bekijk het als 1 film of de afzonderlijke filmpjes in eigen volgorde.

De DVD is t ebestellen door het bedrag van het gewenste aantal DVD’s plus €2,95 verzendkosten over te maken aan (NL 53 RABO 0319 7218 68) ovv DVD en je adres en tel nr en dan wordt de DVD toegezonden met een levertijd in acht genomen.

Voorbeeld:
1 dvd bestellen= 1x €10 + €2,95 = €12,95
3 dvd’s bestellen= 3×10 + €2,95= €32,95

Met de inkomsten wil de stichting meerdere eigen stichtingsdoelen ontplooien, nieuwe projecten gaan verfilmen, vaker hartewensen vervullen zoals al eerder te zien was met 89 jarige Dinie die de nieuwe N18 halverwege al mocht bewonderen, en daarna zelf drone mocht vliegen en vervolgens ook nog eens getrakteerd werd op een gesponsorde lunch.En meer video’s of live uitzendingen doen voor de doelgroep die er niet of beperkt op uit kan of gewoon simpelweg niet bij kan zijn.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!