Home » Regionaal » Bejaarde vrouw beroofd van sieraden

Bejaarde vrouw beroofd van sieraden

287

AALTEN – Zondag 28 september is een 87-jarige vrouw aan de Koeweide in Aalten beroofd van haar gouden sieraden. De geschrokken vrouw raakte lichtgewond aan haar polsen. Vlakbij de deur van het appartementengebouw waar de vrouw woont werd zij zondag rond 13.10 uur aangesproken door de bestuurder van een grote, licht personenauto. Kort daarop kwamen twee vrouwen uit de auto die de bejaarde vrouw vastpakten en haar gouden sieraden van haar polsen rukten.

Het slachtoffer probeerde zich nog te verweren, maar kon niet voorkomen dat de dievegges er met haar sieraden vandoor gingen. Toen ze schreeuwde heeft één van de vrouwen haar ook nog de mond gesnoerd.

De auto met de drie daders keerde en reed op hoge snelheid via de Ludgerstrat weg richting de rotonde. De politie werd gebeld en het slachtoffer is in haar woning nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie heeft nog gezocht naar de daders en de auto, maar hen helaas niet meer aangetroffen. Het zou gaan om een grijze of witte auto en de inzittenden hadden alle drie kort, donker haar en werden geschat op tussen de 30 en 40 jaar oud. De twee vrouwen droegen gebloemde jurken en de man had een donkere huidskleur.

Heeft u de daders mogelijk gezien of bent u ook door hen aangesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.