Bløf naar Openluchttheater Eibergen

EIBERGEN – Bløf geeft zaterdag 13 juni een optreden in Openluchttheater Eibergen. De Zeeuwse groep behoort al jaren tot de populairste bands van het land. Bekende nummers als ‘Alles is liefde’, ‘Mooie dag’ en ‘Dansen aan zee’, zullen ongetwijfeld in Eibergen te horen zijn.

De poort gaat om 19.30 uur open en het optreden begint om 21.00 uur. Na afloop is er op het Muntenplein een afterparty met deejay. Zaterdag 7 maart om 10.00 uur start de online voorverkoop. Die is uitsluitend voor donateurs van het openluchttheater. Zij ontvangen via een afgeschermde ticketshop een verkooplink. Na het invullen van een persoonlijke code kunnen de donateurs hun tickets kopen. De code is daarna niet meer te gebruiken.

Stormloop
Het openluchttheater verwacht een run op kaarten. ‘’Vorig jaar waren de twee concerten van Ilse DeLange binnen een week uitverkocht. We wilden ook bij Bløf een optie voor een extra concert, maar dat was niet mogelijk’’, aldus het bestuur. Een kaartje kost 32,50 euro (inclusief alle bijkomende kosten). Mochten er toch nog kaarten overblijven, dan start er maandag 9 maart een vrije verkoop. Alle ins en outs over de ticketverkoop staat op www.openluchttheatereibergen.nl . Eerder deze maand maakte het openluchttheater al bekend dat Jett Rebel op 10 september in Eibergen speelt. Voor dit concert zijn via de website momenteel nog wel tickets verkrijgbaar.