De tijd staat even stil…Doofpot/Kettel


EIBERGEN – De voorverkoop voor de 9e editie van het jaarlijkse Doofpot/Kettel feest loopt als een “tierelier” aldus de DJ’s Aalt, Dinant, Wijnand, Dick en webmaster Jan en Paul Klein Goldewijk van de Klok.

“Het beloofd weer een geweldig avond vol met gezelligheid, nostalgie en swingende muziek te worden en dat alles slechts en alleen gedraaid van 100% origineel vinyl! De DJ’s zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor deze puike avond met muziek uit de jaren 70 en 80, de hoogtij dagen van de Eibergse bar/ disco Doofpot/ Kettel. Het vinyl wordt uitgezocht en gepoetst en de originele verlichting van toen weer gecontroleerd.

De voorverkoop loopt nog door tot zaterdagmiddag 21 maart maar het lijkt verstandig om er snel bij te zijn de komende dagen want “vol = vol”. En ook deze 9e editie van het Doofpot/ Kettel feest wil je niet missen!
De voorverkoop verloopt via het voor café van  De Klok of via de DJ’s en webmaster.

Voor het laatste nieuws en een grote hoeveelheid foto’s van de jaren 70 en 80 uit het roemrijke verleden van de Doofpot en de Kettel en foto’s van afgelopen 8 edities van het feest: zie de website www.dedoofpot.net
We zijn voor het laatste nieuws ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/doofpotkettel  of volg ons Twitter account: @doofpotkettel