Frontis lanceert nieuwe website Stichting Nina

WINTERSWIJK – Na enkele maanden van voorbereiding was het vrijdag 13 februari zover: de nieuwe website van Stichting Nina werd gelanceerd! Internetbureau Frontis uit Varsseveld sponsort de website en organiseerde een 24- uurs werkdag waarin de laatste hand werd gelegd aan de website. Het hoogtepunt van de dag was de livegang van de website. Rond 17.00 uur ging, onder het oog van de stichting, daadwerkelijk ‘de knop om’.

Het resultaat: www.stichtingnina.nl

“Onze eigen website moet maar even wachten”
Stichting Nina uit Winterswijk heeft als doel om de prognose van kinderen met de diagnose hersenstamtumor te verbeteren. Zij organiseren acties en evenementen en werven fondsen en subsidies om geld op te halen voor onderzoek en worden door veel lokale ondernemers gesteund in dit doel. Frontis is er daar één van. Marco Willemsen, directeur van Frontis, hoefde niet lang na te denken over de vraag of het internetbureau de stichting wilde helpen met een nieuwe website: “Ik dacht, een bijzonder initiatief, dat moeten we gewoon doen. We zijn ook bezig met onze eigen nieuwe website, die moet maar even wachten”, lacht hij.

Samen iets moois neerzetten
En zo werkte Frontis de afgelopen maanden toe naar een prachtig eindresultaat, samen met de stichting, waaronder Norbert en Ingrid Olthof, ouders van Nina. Norbert: “Stichting Nina heeft sinds de oprichting in 2012 een hele ontwikkeling doorgemaakt. Dat vraagt om aanpassingen van ‘je gezicht’ naar buiten. Wij kijken terug op een enthousiaste samenwerking met gedreven mensen van Frontis”. Ingrid vult aan: “Alle neuzen stonden dezelfde kant op, we wilden samen iets moois neerzetten. Wat ons betreft is dat heel goed gelukt! Deze nieuwe website is een enorm geschenk voor onze Stichting en tegelijkertijd heeft Stichting Nina een nog mooiere uitstraling gekregen. Daar zijn we best trots op!”.

Stichting Nina steunen?
Draag je Stichting Nina een warm hart toe, heb je ideeën voor een actie of evenement neem dan contact met ons op via www.stichtingnina.nl/contact. Ook wanneer je financieel wilt bijdragen ben je natuurlijk zeer welkom!