21 mei 2024
Home » Regionaal » Golvende dames slaan schenking bij elkaar

Golvende dames slaan schenking bij elkaar

208

WINTERSWIJK – Damesdinsdag van Golf & Country Club Winterswijk is actief op Golfbaan De Voortwisch. Op één van de mooiste plekjes van de Achterhoek is de baan onlangs onder architectuur uitgebreid naar 18 holes, deels een parkbaan met waterpartijen en deels bosbaan. Een prachtige plek waar Damesdinsdag actief is. Actief met de sport en actief en betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen.

Damesdinsdag
Wekelijks, op de dinsdag, organiseert Damescommissie verschillende wedstrijdvormen voor de ongeveer 65 leden. Maar gasten, introducees of vriendinnen zijn regelmatig ook welkom. Behalve op Golfbaan De Voortwisch wordt bij uitstapjes en uitwisselingen ook elders afgeslagen.

Eén van de wedstrijddagen is de jaarlijkse ‘goede doelen dag’ waarbij de opbrengst telkens naar een ander goed doel gaat. Een laagdrempelige actie waarbij deelnemers niet alleen een financiële bijdrage leveren, maar ook geld inzamelen door zelf meegebrachte en/of zelf gemaakte producten op de wedstrijddag te verkopen. Zo gaan er heel wat punten zelfgebakken taart, potten jam, appelmoes en zelfs prachtige bloemstukken over de tafel.

Goed doel
Het laatste doel had een prachtige opbrengst. Mimi Breukink-Engbers en Hermien Nijenhuis-Bosschers hebben namens Damesdinsdag een bedrag van ruim €700 en voedings-, was- en verzorgingsproducten overhandigd aan de voedselbank. Op vrijdag 14 november 2014 was de plaats van handeling de Voedselbank Oost-Achterhoek in Lichtenvoorde. Damesdinsdag: competitie, gezelligheid, betrokkenheid en fun.

 


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!