Griezeltocht op Verwolde


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

Bericht is aangepast

Het wordt alweer vroeg donker, de tijd voor spannende verhalen.

Beleef een sfeervolle tocht door de tuin van Huis Verwolde. Onderweg kom je oog in oog te staan met bijzondere figuren die spannende, griezelige, grappige of vreemde verhalen te vertellen hebben. Blijf goed om je heen kijken, er gebeurt nog veel meer daar in die tuin van Verwolde.

Ze zeggen namelijk dat het daar spookt……..
De Baron van het Huis is hiervan overtuigd en ziet ze vliegen. Dit gaat van kwaad tot erger en hij slaat een beetje door. Zelfs zijn eigen personeelsleden zijn nu als de dood voor hem. Als ze er nog zijn…

Deze griezelverhalen-tocht, met de nodige geluid -,  licht- en projectie-effecten, is geschikt voor kinderen van  6 – 12 jaar met hun familie en wordt verzorgd door vertellers en spelers van Vorstelijk Theater.

Deze tochten worden gehouden op zaterdag 15 oktober en zaterdag 22 oktober en duren 1 uur. Na afloop kunt u bijkomen in de theeschenkerij van Huis Verwolde. De kinderen krijgen een glaasje ranja.

Aanvang:  19.00 uur 1e tocht en 19.30 uur 2e tocht. Bij veel belangstelling zullen we een 3e tocht houden vanaf 20.00 uur.
Entree    : € 8,50  per persoon incl. versnapering (volwassenen of kind) en  € 7,50 per persoon voor donateurs

Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/verwolde

Adres: Jonker Emilelaan 4, 7245 TL  Laren.
Informatie en reserveren:  tel. 0573-401825 of email verwolde@glk.nl