Kaartverkoop Doofpot / Kettel reünie loopt goed!

EIBERGEN – Dit jaar beloofd het op zaterdag 25 maart wederom een gezellig avondje swingen te worden bij Eet- en Feestcafé de Klok in Eibergen. Dan wordt namelijk de 11e editie van de Doofpot/Kettel gehouden onder de naam “Wij draaien door…” De dj’s Aalt, Dinant en Wijnand en webmaster Jan hebben er zin in. Er zijn al aardig wat kaarten verkocht in de voorverkoop.

“Niet alleen de oud discogangers maar ook liefhebbers van muziek uit de jaren 70 en 80 kopen de kaarten” aldus medeorganisator Dinant. Volgens hem is de muziek uit die periode nog steeds springlevend en bij veel jongeren in trek. “Het leuke is dat de muziek net als toen van vinyl wordt gedraaid”, zegt oud dj Aalt. “En ook zal de zaal omgetoverd worden in de sfeer van de discotheek van toen”.
Natuurlijk is ook het voorcafé geopend voor wie rustig een praatje wil maken met oude bekenden.

De organisatie hoopt op een grote opkomst, en adviseert kaarten in de voorverkoop te kopen om teleurstellingen te voorkomen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 25 maart 2017, bij Eet- en Feestcafé de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen, vanaf 20.00 uur is de zaal geopend!

Toegangskaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij Eet en Feestcafé de Klok in Eibergen en bij de dj’s. Kaarten in de voorverkoop € 3,= , aan de kassa € 5,= p.p.

Voor info; like ons op Facebook (facebook.com/doofpotkettel) of volg ons via de website www.dedoofpot.net en via het Twitteraccount @doofpotkettel

Foto: PR