Home » Beltrum » Kerstfair op landgoed ‘t Hulsevoort

BELTRUM – De organisatie van de aanstaande Kerstfair op Landgoed ’t Hulsevoort aan de Bruggertweg 2 in Beltrum is druk bezig met de voorbereiding.

Tijdens de Kerstfair zijn er in de landgoedwinkel volop kerstcadeaus verkrijgbaar en bij de veertig kraampjes wordt een enorme variëteit aan kerst/winter- gerelateerde koopjes aangeboden. Er is live kerstmuziek, er zijn vuurkorven en houtkachels en midwinterhoornblazers komen de boze geesten verjagen. Er is glühwein en er zijn lekkere hapjes. Het landgoed is een geweldig decor voor een prachtige winterwandeling, ook voor rolstoelers.

Er zijn nog kraampjes in één van de drie zalen beschikbaar. “Deze worden aangeboden voor slechts € 35,– per 3 dagen. En voor € 5,– per dag extra wordt u ook nog eens voorzien van koffie, thee en broodjes. De enige voorwaarde is dat u uw kraam zelf in kerstsfeer brengt en dat u op alle drie de dagen tijdens de openingstijden aanwezig bent. Kraamafmeting 2.00 mt x 0,80 mt”, aldus de organisatie.

De fair wordt gehouden op vrijdag 19 december van 18.00 tot 22.00 uur, zaterdag 21 december van 11.00 tot 21.00 uur en op zondag 21 december van 11.00 – 18.00 uur.

De toegangsprijs is € 5,– per persoon inclusief een consumptie. Deze opbrengst gaat naar de Stichting Zonnekind voor een warm bad-voorziening voor meervoudig complexe kinderen.

Voor meer informatie www.saito-zonnekind.nl