Home » Regionaal » Kinderboekenfeest Gevierd in Oost-Achterhoek

WINTERSWIJK – De Bibliotheek Oost-Achterhoek maakt bekend dat in het kader van de Kinderboekenweek, die plaatsvindt van woensdag 4 tot en met zondag 15 oktober 2022, een Kinderboekenfeest wordt georganiseerd voor de hele regio Oost-Achterhoek. Dit evenement vindt plaats op 8 oktober in Theater De Storm, beginnend om 12.30 uur en is toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Toegang voor kinderen is gratis, terwijl volwassenen een toegangsprijs van €2,50 betalen.

Speciale gasten zoals Bob Popcorn, Tosca Menten en PEERtoftheater zullen aanwezig zijn bij het evenement. PEERtoftheater presenteert de voorstelling ‘Vreemde Vogel’ en Tosca Menten, bekend van de ‘Dummie de mummie’-boeken, zal spreken en zingen over haar boeken. Er zullen ook diverse workshops aangeboden worden in de foyer van Theater De Storm. Kinderen krijgen de gelegenheid om boeken te laten signeren.

Daarnaast wordt een wedstrijd georganiseerd waarbij kinderen worden uitgenodigd om een kunstwerk te creëren gebaseerd op het thema: “Bij mij thuis lees ik …”. De inzendingen kunnen uiterlijk op 25 september worden ingediend bij de Bibliotheek Winterswijk of per e-mail naar educatieshop@oostachterhoek.nl. Deelnemers aan de wedstrijd maken kans op aantrekkelijke prijzen en ontvangen een gratis kaartje voor een volwassene voor het Kinderboekenfeest.

Kaarten voor het Kinderboekenfeest kunnen gereserveerd worden via de website www.oostachterhoek.nl/kinderboekenfeest, waar ook gratis kaarten gereserveerd dienen te worden.

Bron(nen) & Afbeelding(en)