21 mei 2024
Home » Regionaal » Kinderwandeling op landgoed de Kieftskamp

Kinderwandeling op landgoed de Kieftskamp

273

VORDEN – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op woensdag 7 januari een speciale wandeling voor kinderen en hun (groot)ouders op landgoed de Kieftskamp bij Vorden. Misschien ligt het bos onder een witte deken. Misschien ziet het er grauw uit. Kinderen kunnen met de boswachter ontdekken wat er allemaal te beleven is in het winterse bos, en dat is veel! Tijdens de wandeling vertelt de boswachter allerlei leuke weetjes over de natuur en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Stevige schoenen of laarzen zijn aan te raden. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats hoek Kieftkampweg / Lieferinkweg in Vorden. Duur: ca. 1,5 uur. Kosten: € 5.00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p., donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen .

Informatie: Wim De Vries, tel. 06 – 17 320 363 of Ronald Mannessen, tel. 06 – 28 865 433.

Routebeschrijving
Rondweg Vorden (N316) richting Hengelo (Gld.). Op de rotonde rechtdoor. Daarna de tweede weg linksaf (= Lindeseweg). Daarna de derde verharde weg rechtsaf (= Lieferinkweg). Tenslotte rechtsaf de Kieftskampweg op.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!