KunstOer tijdens Open Monumentenweekend

WINTERSWIJK – Tijdens het Open Monumentenweekend van 12 en 13 september kunt u meedoen aan de KunstOer, op verschillende erfgoedlocaties in en om Winterswijk kunt u genieten van kunst. Dit jaar staat het weekend in relatie tot kunst en ambacht. Alle vermelde erfgoedlocaties (zie flyer) die aan KunstOer deelnemen hebben vrij entree en de workshops/ demonstraties zijn hier gratis te volgen, echter voor Villa Mondriaan is de toegangsprijs €8,- maar de workshop “Hoe maakten de schilders door de eeuwen heen verf” is gratis.

Gratis bussen
Er zullen op zaterdag 12 september tussen 11.00 en 16.00 uur vanaf het Oude Raadhuis/VVV 3 bussen gratis rondrijden om u naar de prachtige vermelde erfgoedlocaties te brengen. Er rijden 2 bussen naar de erfgoedlocaties in het buitengebied van Winterswijk en 1 bus rijdt langs de erfgoedlocaties in Winterswijk. De 3 bussen vertrekken vanaf het Oude Raadhuis/VVV op het hele uur en het halve uur

De Route fietsen?
De route is uiteraard ook te fietsen. Fietsenverhuur Oonk aan de Misterstraat 47 biedt u de mogelijkheid om op zaterdag de gehele dag en op zondag tussen 11.00 en 13.00 fietsen te huren.

Wat?
Route Kunst-Ambacht ‘KunstOer’

Waar?
Verschillende erfgoedlocaties in en om Winterswijk

Wie?
Iedereen is van harte uitgenodigd.

Wanneer?
12 – 13 september 2015 11.00 – 17.00 uur


Dit bericht is 18x gezien