Laatste "Morgen schijnt de zon"

SINDEREN – De laatste voorstellingen van “Morgen schijnt de zon”, geschreven door A. van der Lugt, zijn in zicht. Op donderdag 17 maart is nog een voorstelling in het Buurtschapshuis Sinderen, aanvang 20:00 uur, hiervoor zijn nog enkele kaarten (via www.tbuurtschap.nl of telefonisch via 0315-617282)

Op zaterdag 2 april staat ‘t Buurtschap voor ‘t laatst op de planken, in Streektheater de Pol Aalten, aanvang eveneens 20:00 uur (Kaarten voor deze laatste voorstelling kunnen via het streektheater gereserveerd worden).

In de loop der jaren heeft ‘t Buurtschap laten zien van verschillende markten thuis te zijn. Van klucht tot serieus spel, van openluchtspel tot musical. Dit maal is het de beurt aan een stuk met serieuze ondertoon, waar ook nog wat te lachen valt.

Terug naar de jaren 50…
Door  een tekort aan land en door gebrek aan kapitaal zijn veel boerenzoons gedwongen om bij hun ouders in te trouwen. Wanneer in zo’n geval de zoon trouwt verandert er eigenlijk maar weinig. De zoon blijft knecht bij zijn vader. De boerin blijft de scepter zwaaien. Er is alleen een gezin bijgekomen… Vaak ziet men zo drie geslachten op één boerderij, met alle gevolgen van dien. Het leven is dan één grote strijd… U gaat een levendige strijd zien, afgewisseld met kostelijke humor.

Voor meer informatie WWW.UDOKLOMPENHOUWER.NL