Ladies Night bij HCR Prinsen

HAARLO – donderdagavond 27 oktober 2016 wordt voor de vierde keer een Ladies Night georganiseerd in de zalen van H.C.R. Prinsen Eibergseweg 13 te Haarlo Een gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode-, cadeau- lifestyle en trends

Vanuit de hele gemeente Berkelland en directe omgeving zijn er ruim 40 deelnemers aanwezig met o.a.: lifestyle, de nieuwste mode, cadeau, wellness, make-up, trends, hairstyle, brocante en nog veel meer.

Uit Berkelland, stoere armbanden, lekkere zuivel en noten, wollige wol, geurige bloemen, blitse tassen, de nieuwste haar en make-up trends, leuke kinderkleding, warme warmte zakken, sieraden, smakkelijke olijven en pasta’s op de foto als een filmster eigenlijk teveel om op te noemen

Om 19.30 en 20.30 kun je genieten van Dameskoor Timeless uit Haarlo, en om 21.30 uur zoals altijd een spetterend optreden van Marieke Dollekamp!

Het belooft een heerlijke avond te worden dus neem gerust dochters, moeders, zussen, collega’s of vriendinnen mee want jong en oud is welkom!

Klik voor meer informatie

U wordt ontvangen met koffie met wat lekkers  later op de avond kunt u genieten van diverse drankjes en cocktails.

De zaal gaat open om 19.00 uur open. En zoals het keurige dames betaamt, eindigt de nacht rond 23.00.

Kaarten kosten € 6,50 dit is incl. Koffie en wat lekkers
Kaarten in de voorverkoop € 5,00 via dini@reurei.com

Zie ook op face-book https://www.facebook.com/ladiesnighthaarlo