Lezing nieuwe regels voor Nederlanders die in Duitsland wonen

KESSEL (D) – Nieuwe regels voor Nederlanders die in Duitsland wonen, bent u goed voorbereid? Veel Nederlanders kiezen Duitsland als hun vaste woonplaats. Sinds enige tijd gelden belangrijke nieuwe regels voor Nederlanders die permanent in Duitsland wonen. Deze regels hebben grote gevolgen voor onder andere het erfrecht en de belastingheffing. Zo valt u door de wijzigingen al snel onder Duits erfrecht. De langstlevende is daardoor bijvoorbeeld minder goed beschermd en bij samenwoners heeft de familie ineens ook een wettelijk recht op de erfenis.

Daarom organiseert de Duitsland Sectie van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen een lezing met als thema “Actualiteiten voor Nederlanders die in Duitsland wonen”. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

U ontvangt een duidelijk antwoord op ondermeer de volgende vragen: – Onder welk erfrecht valt u en wat zijn hier de gevolgen van? – Bij welke notaris moet u een testament of huwelijkse voorwaarden laten vastleggen? – Wat gebeurt er als u de zaken niet goed geregeld hebt? – Actualiteiten huwelijksgoederenrecht.

Lezingen in april Woensdag 26 april van 19.00-20.30 uur in Gasthaus Stoffelen, Kranenburgerstr. 103 47574 Goch – Kessel

Aanmelden Heeft u interesse om deze lezing bij te wonen? Meld u dan voor 21 april a.s. op www.vwdknotarissen.nl/lezingduitsland of via schoppema@vwdknotarissen.nl. Let op: beperkt aantal plaatsen.