Home » Regionaal » Maak kennis met vliegvis Vereniging Heelweg.

Maak kennis met vliegvis Vereniging Heelweg.

372

HEELWEG – Het weekeinde van 7 en 8 april is vliegvisvereniging Heelweg aanwezig bij Visdorado de Kool in Heelweg tijdens de Master Nymph Cup, een internationale vliegviswedstrijd van vliegvissers waar je kennis kunt maken met de leden van de vereniging en je kunt laten informeren naar hun hobby vliegvissen.

“We gaan vlieg binden op de deel, hier worden vliegen gebonden en kun je zelf ook proberen een imitatie van een insect of waterdiertje op een haakje te binden.
Casting: er zijn beide dagen vliegvissers aanwezig om je te begeleiden bij de eerste kennismaking met werpen van de lijn met een vliegvishengel. 0p de verschillende aanwezige castingbanen kan geworpen worden door de beginnende of de gevorderde vliegvisser. Mocht je dit aanspreken, probeer eens een forel te vangen, zo nodig met begeleiding van de vliegvissers van de VVV Heelweg op een van de vijvers”.

Op beide dagen is er een nationale en internationale top van 70 vliegvissers aanwezig bij Visdorado de Kool om zaterdag het water te verkennen voor de wedstrijd van zondag. Beide dagen kun je getuigen zijn van de excellente vis- en werptechnieken die de heren in petto hebben , zoals worpen van meer dan 45 meter of een rolworp van meer dan 40 meter.

Tijdens beide dagen zijn er op de deel diverse standhouders aanwezig die daar vliegvisspullen aanbieden.

Vliegvis Vereniging Heelweg tijdens de Master Nymph Cup bij [su_gmap width=”540″ height=”200″ address=”Visdorado de Kool Molenweg 4 7055 AX Heelweg”].