Doe mee aan de Achterhoekse Duurzame Huizenroute!

ACHTERHOEK – Op zaterdag 7 november vindt de derde Achterhoekse Duurzame Huizenroute plaats. In de hele Achterhoek stellen woningeigenaren hun energiezuinige en duurzame huis open en delen hun kennis en ervaring met iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn of haar woning. Naast woningen zijn deze dag een windmolen-, zonnepark, biogasinstallatie en een aantal showrooms van bedrijven opengesteld.

Een mooie manier voor u, als inwoner van de Achterhoek, om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te zien. En om van de woningeigenaren en specialisten te horen hoe je dat aanpakt en wat hun ervaringen en hun tips daarbij zijn.

Waar en wanneer
Op zaterdag 7 november zijn de deelnemende duurzame huizen en bedrijven te bekijken tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Welke huizen kunt u bezichtigen? Kijk voor gedetailleerde informatie en de laatst toegevoegde huizen op www.verduursaamenergieloket.nl.

Uw huis ook opnemen in de route
Heeft u al energiemaatregelen getroffen in uw huis? Geef u dan op voor de Achterhoekse Duurzame Huizenroute en deel uw ervaringen met mensen uit de regio. Zien is immers geloven; u helpt anderen enorm door uw ervaringen met hen te delen. De Achterhoek verduurSamen we immers samen. Meld u aan via ” comcommunicatie@verduursaam.nl

Op de hoogte blijven
Via onze website (www.verduursaamenergieloket.nl) kunt u op de hoogte blijven van alle informatie over de Achterhoekse Duurzame Huizenroute. Ook heeft de route dit jaar een eigen facebookpagina. Door de pagina “leuk te vinden” (“liken”) bent u als eerste op de hoogte van alle details over deze dag. In de periode voorafgaand aan 7 november stellen alle deelnemers zich hier kort aan u voor. En u krijgt ook nog eens inspiratie door handige duurzame weetjes en nuttige tips. Ga dus snel naar de facebookpagina en like!