Home » Regionaal » Nieuwe vocale activiteiten bij Boogie Woogie Cultuurcentrum

Nieuwe vocale activiteiten bij Boogie Woogie Cultuurcentrum

1492

WINTERSWIJK – Boogie Woogie Cultuurcentrum introduceert binnenkort diverse activiteiten op het gebied van zang. Het aanbod varieert van koorzang tot individuele trajecten en cursussen ter verbetering van de zangtechniek.

Kinderkoor voor kinderen van 7 en 8 jaar Vanaf maandag 4 september repeteert het koor wekelijks tussen 15.00 – 16.00 uur. Deelname is kosteloos voor kinderen uit de gemeente Winterswijk.

Kamerkoor voor volwassenen Dit nieuw opgerichte koor zingt in kleine groepen meerstemmig, voornamelijk a capella. Deelname aan het kamerkoor vraagt om precisie, technische muzikaliteit en ervaring. Deelnemers dienen ook over een goed gehoor te beschikken. Het repertoire beslaat muziek van de 15e eeuw tot moderne composities uit de 21e eeuw. Repetities starten op maandag 2 oktober, wekelijks van 19.30 – 21.30 uur. Deelname is mogelijk na een kennismakingsgesprek met de docent.

Zangles Geïnteresseerden kunnen tijdens de proeverijweek van 4 t/m 11 september een proefles nemen.

Workshops

  1. Stemoriëntatie: Groepsgewijs ontdekken van de eigen stem. Gepland op maandag 25 september van 19.00 – 20.15 uur.
  2. Liedinterpretatie en presentatie: Voor gevorderde zangers. De workshops vinden plaats op dinsdag 10 oktober en 12 december, van 15.30 – 17.30 uur.

Cursus

  • Leren zingen in een ensemble: Startend vanaf 24 oktober, 16.30 – 17.30 uur. Gedurende zes weken leren deelnemers in een ensemble de basis van meerstemmig zingen, met aandacht voor zang vanaf bladmuziek en het trainen van gehoor. De docent begeleidt de groep in een coachende rol.

Voor aanvullende informatie, waaronder de kosten, kunnen geïnteresseerden terecht op www.boogiewoogie.nl. Aanmelden kan via workshops@boogiewoogie.nl.

Bron(nen) & Afbeelding(en)