Normaal brengt single uit ten bate van KWF Kankerbestrijding

De Achterhoekse rockband Normaal brengt in samenwerking met Radio 2 het nummer ‘En dan kan ik niks’ vandaag uit als nieuwe single. Het betreft een speciale, akoestische versie van het nummer dat frontman Bennie Jolink samen met gitarist Jan Wilm Tolkamp schreef naar aanleiding van het overlijden van verschillende naasten ten gevolge van kanker. De opbrengst wordt beschikbaar gesteld aan KWF Kankerbestrijding.

Onlangs voerde Normaal ‘En dan kan ik niks’ in deze bezetting uit in de studio van Radio 2 in het programma van discjockey Wouter van der Goes. De reacties waren overweldigend en daarom besloot Normaal het nummer opnieuw op te nemen met hetzelfde sobere arrangement. ‘En dan kan ik niks’ wordt vanmiddag gepresenteerd op Radio 2 en zal vanaf dat moment te downloaden zijn via de bekende kanalen als iTunes en andere digitale muziekaanbieders.

Zenderbrede actieweek
Vanaf aanstaande zaterdag 5 december zal Radio 2 ook in het teken van Normaal staan, aangezien de band heeft besloten om er na 40 jaar mee te stoppen. Tijdens deze speciale week zal er uiteraard regelmatig muziek van de band voorbij komen, maar kunnen luisteraars ook kans maken op de allerlaatste kaarten voor afscheidsconcert ‘Ajuu, de mazzel’ op 19 december in het GelreDome te Arnhem.

Tijdens dit laatste jaar lijkt Normaal populairder dan ooit. Alle concerten van de veldtocht zijn stijf uitverkocht, maar voor ‘Ajuu, de mazzel’ zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar. Kaarten kosten € 35,- per stuk en zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl.

‘Ajuu, de mazzel!’ – 19 december 2015
GelreDome, Arnhem
16:00 uur aanvang – 23:00 uur sluit

Meer informatie: www.normaal.nl