Ontdek mindfulness voor kind en gezin in de vrolijke workshop ‘Happy me, happy you’

ACHTERHOEK – Kruiswerk Achterhoek organiseert samen met Nieuwe Vrolijkheid de workshop ‘Happy me, happy you’, waarin u kennismaakt met mindfulness voor kind en gezin. Op donderdag 25 februari bent u van 19:30 tot 20:30 van harte welkom in ’t Brewinc aan de IJsselkade 17 in Doetinchem. Leden van Kruiswerk krijgen € 7,50 korting en betalen € 12,50 in plaats van € 20,- (niet-ledenprijs).

Workshop ‘Happy me, happy you’
Kinderen hebben het, net als volwassenen, druk en dat vraagt om een goede balans tussen inspanning en ontspanning. In deze workshop leert u op een speelse manier hoe uw kinderen om kunnen gaan met prikkels en hoe zij hun energie beter kunnen verdelen. Van cursusleider Jolanda Heusinkveld leert u om thuis meer rustmomenten te creëren, zowel voor uzelf als voor uw gezin.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en om u aan te melden voor de workshop op www.kruiswerk.nl/evenementen of bel 0314 357 430. Om gebruik te kunnen maken van € 7,50 ledenkorting dient u uw lidnummer in te vullen op het aanmeldformulier.

Gratis workshops en cursussen
Naast deze workshop organiseert Kruiswerk nog meer cursussen, workshops en informatiebijeenkomsten in de regio waar leden gratis of met korting aan kunnen deelnemen. Kijk voor de agenda op www.kruiswerk.nl/evenementen.