19 mei 2024
Home » Regionaal » Op expeditie door Winterswijk’s verleden

WINTERSWIJK — Het evenement ‘De tijdreis door Winterswijk’ nodigt kinderen uit om de geschiedenis van de stad te verkennen. Op zaterdag 21 oktober kunnen deelnemers vanaf 9 uur ‘s ochtends starten vanaf verschillende punten, zoals de steengroeve, het Keunenhuis of het VVV Inspiratiepunt, om een route af te leggen die hen door verschillende tijdperken van de stad voert.

Tijdens deze reis zullen kinderen in contact komen met historische figuren die verhalen vertellen over Winterswijk. Bovendien zullen ze activiteiten en raadsels tegenkomen die inzicht geven in het dagelijks leven van vroeger. Met samenwerking en denkvermogen kunnen ze de reis voor 15 uur afronden.

Deelname aan dit evenement is kosteloos. Deelnemers wordt aangeraden om voorbereid te zijn met een fiets of auto, drinken, lunch en een gezelschap van vrienden, familie of buren. Aanmeldingen zijn mogelijk via de website.

Meer informatie en aanmelding is te vinden op: https://www.100procentwinterswijk.nl/zien-doen/evenementen/de-tijdreis-door-winterswijk.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!