24 april 2024
Home » Regionaal » Open Kinderatelier en laatste dag tentoonstelling Cor Unum

Open Kinderatelier en laatste dag tentoonstelling Cor Unum

306

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

WINTERSWIJK – Iedere koopzondag opent het Atelier op de zolder van Villa Mondriaan haar deuren. Aanstaande zondag 30 juli kan er weer geknipt, geplakt en geverfd worden. Zijn de (klein)kinderen tussen het winkelen door toe aan iets creatiefs? Kom dan gezamenlijk naar Villa Mondriaan. Terwijl de volwassenen de tentoonstelling ‘Figuratie in Stijl’, kunnen de kinderen zich vermaken in het Open Atelier. Begeleiders (max. 2 volwassenen per kind) mogen voor de gereduceerde toegangsprijs van €7,- het museum bezoeken. De audiotour en een kop koffie of thee zijn daarbij inbegrepen.

Kinderen mogen zoals altijd gratis naar binnen en kunnen deelnemen aan een creatieve activiteit in het Villa Atelier tussen 11.00 – 13.00 uur. Uw (klein)kind mag onder begeleiding een eigen droomslaapkamer in een kijkdoos ontwerpen. Inspiratie kan gevonden worden in het museum, waar een door kunstenaar Vilmos Huszár ontworpen slaapkamer te zien is. Wie weet wordt het volgende kunstenaarstalent van Winterswijk in het ouderlijk huis van Mondriaan ontdekt!
Naast ‘Figuratie in Stijl’ is de tentoonstelling van keramiekatelier Cor Unum deze zondag voor de laatste keer te bewonderen in het Arco-paviljoen. De tentoonstelling toont opvallend keramiek met een knipoog. Door middel van humor wordt de spanning tussen kunst en innovatief keramisch design opgezocht.

Activiteit: Open kinderatelier bij Villa Mondriaan en laatste dag Cor Unum
Datum: Zondag 30 juli 2017
Tijd: 11.00-13.00 (Open kinderatelier)
Locatie: Zonnebrink 4, Winterswijk
Informatie: www.villamondriaan.nl of +31 (0) 543 51 54 00