Opening het Terras De Ahof

AALTEN – Woensdag 5 april is de feestelijke opening van Het Terras bij De Ahof, Polstraat 9 in Aalten. Elke werkdag is Het Terras van 10.00-16.00u geopend voor bezoekers. Bezoekers kunnen voor een kleine vergoeding genieten van een lekkere kop koffie of thee geserveerd door cliënten van Estinea.

Het Terras is een initiatief van Estinea en Figulus Welzijn op het terrein van de Ahof (Polstraat 9). Cliënten van Estinea die een dagbesteding volgen bij De Ahof helpen de bediening. Voor een kleine vergoeding kunnen bezoekers genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Ook zijn er zelfgemaakte items te koop.

Op woensdag 5 april wordt het terras feestelijk geopend. ’s Ochtends is er een besloten opa en oma ochtend in samenwerking met Humanitas. Tussen 12.00-16.00u is er een vrije inloop voor iedereen.

Door de centrale ligging in Aalten en de nabijheid van de kinderboerderij is een bezoekje aan Het Terras zeker een aanrader. Zowel voor bezoekers van de Ahof als voor mensen die na een bezoek aan het dorp nog zin hebben in een drankje.

Naast de kinderboerderij wordt er rond De Ahof ook hard gewerkt aan een kruidentuin en een moestuin. Producten hiervan worden in het seizoen ook aangeboden aan de bezoekers. Tevens wordt er bij de Ahof een bijenstal geplaatst met een educatieve ruimte. Daarmee wordt het gebied steeds rijker en is het er leuk te vertoeven.

Het Terras is elke werkdag geopend. Voor de begeleiding en organisatie van Het Terras kan Estinea altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Mensen met interesse kunnen zich melden bij Estinea via team.waaaltenextern@estinea.nl.