16 april 2024
Home » Beltrum » Oproep voor verwen dag

BELTRUM – Op 31 mei wordt door Bewustwordingcentrum Neede, in Beltrum voor het 9e jaar een Verwendag voor vrouwen met kanker georganiseerd. Omdat er ook zoveel mannen zijn die in een kankerproces verwikkeld zijn en ook graag een dag willen ontspannen, wordt deze dag voor beiden georganiseerd.

“Graag vragen we aan u allen, in uw omgeving deze mensen, die nog in een kankerproces zitten, of juist alles achter de rug hebben en graag willen ontspannen, te attenderen op onze verwendag zondag 31 mei.

Maar vaak komt u tot de conclusie, dat deze personen het liefst het woord KANKER niet meer willen horen.
Ze zijn het ziekenhuis helemaal beu en willen juist niet met anderen, die ook met kanker geconfronteerd zijn, een hele dag doormaken. Het liefst willen ze het ziekteproces vergeten en ver achter zich laten.

Toch hebben alle deelnemers van de voorgaande 8 jaren het als zeer ontspannen ervaren om heerlijk verzorgt te worden, lekker te eten en drinken. Creatief bezig zijn en als herboren naar huis gaan. Waarvoor ik deze oproep bij u neerleg is, mensen van dichtbij, broer – zus – oom – tante – oma – kind – buurvrouw of man – kennis – collega – vriendin of vriend, kunnen net dat steuntje in de rug geven, de woorden vinden, om deze stap te zetten en op te geven voor deze dag. Wij zullen dan met ons team er voor zorgen, dat het een heerlijke dag wordt, waar nog menig keer, op teruggekeken zal worden”, aldus Marian Klein Gebbinck, voorzitter Bewustwordingcentrum Neede, locatie landgoed t Hulsevoort, Bruggertweg 2 in Beltrum.