Partycentrum ‘t Noorden volop in beweging

AALTEN – Bij Partycentrum ’t Noorden is de grootste zaal, de Molenzaal, verbouwd naar een eigentijdse stijl. De verbouwing is in de tweede week van februari afgerond en ’t Noorden bewijst weer eens mee te gaan met de tijd en de mogelijkheden voor gasten uit te breiden.

Nieuwe zaal
In drie weken tijd heeft er een metamorfose plaats gevonden in de grootste zaal van ’t Noorden. De zaal is naar een eigentijdse stijl vernieuwd, maar heeft zijn Achterhoekse warmte behouden. Het frisse, open en lichte interieur met het zwarte meubilair sluit aan bij de wensen van de hedendaagse gasten. Het Achterhoekse karakter is duidelijk zichtbaar door het hout en landelijk design dat tot in de kleinste details is verwerkt. De twee vernieuwde houten barren met daarboven grote industriële lampen maken het geheel compleet. Op de muur zijn verschillende foto’s van ‘’oud’’ Aalten te zien welke worden belicht door studiospots. Er hangt een lichtinstallatie met een grote glitterbol en nieuwste LED technologie waardoor elke gewenste kleur gekozen kan worden. Dit zorgt voor een unieke en nieuwe dimensie bij feesten en partijen. De Molenzaal is middels een flexibele wand te verdelen in twee kleinere zalen, hieruit ontstaat ’t Binnenhuys. De nieuwe open haard met zitgedeelte vormt een centrale plek in ’t Binnenhuys en de zaal dient tevens als verlenging van het drukke Pannenkoekenhuys. Met de verbouwing is er een nieuwe fase aangebroken bij ’t Noorden. De multifunctionele zaal kan voldoen aan bijna alle wensen die gasten hebben en hierdoor krijgen feesten en partijen bijzondere belevenis aspecten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
De afgelopen jaren heeft ’t Noorden geïnvesteerd in een duurzame organisatie en dragen zij hun steentje bij aan de maatschappij door verantwoord te ondernemen. Zo werden er afgelopen jaar meerdere zonnepanelen op het dak geplaatst. De ingrediënten voor het pannenkoeken beslag wordt bewust bij de molen in Vragender gehaald. Bij de verbouwing van de Molenzaal is gekozen voor energiezuinige LED verlichting.

’t Noorden
Martin en Monique Huning baten het bedrijf sinds 1997 uit en sindsdien is ’t Noorden volop in beweging. Het partycentrum met zalen capaciteit tot in totaal 800 personen, het pannenkoekenhuys, de kegelbanen en schietbanen, de uitgebreide catering, jaarlijkse evenementen zoals het Nieuwjaarsgala, het terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

Open Huis
Om u allen in de gelegenheid te stellen om de vernieuwde zaal en de mogelijkheden van ’t Noorden te komen bekijken, houden wij op zondag 15 maart een open huis. U bent van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.