Mañana Mañana 2015: eerste namen!

De organisatie van Mañana Mañana maakt met trots de eerste programma namen bekend voor de derde editie komende zomer! O.a. Stuurbaard Bakkebaard (high culture voor laag opgeleiden uit de lichtstad), Navarone (rock uit de Waaldelta), bijbelverhalen door Haagse cultmuzieklegende Guy Tavares en de sprookjesachtige freakshow Gribus Rariteitenkaravaan zullen acte prescence geven in Hummelo. Naast muziek en theater is er ook ander programma, zoals een workshop ‘slacklining’, interactief muziektheater ‘Boom Boom’ en diverse kinderactiviteiten. Mañana Mañana vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus en de voorverkoop start op 21 maart aanstaande.

Mañana maatwerk!
Veel bands en artiesten spelen op Mañana Mañana speciale en eenmalige maatwerk sets naast hun reguliere optredens. Bezoekers die op de camping staan hoeven hier niets van te missen, want deze artiesten zullen gedurende het weekend vaker optreden. Nog een goede reden om een weekend te blijven overnachten! Op dit moment is meer dan de helft van het programma geboekt.

Eerste namen: Stuurbaard Bakkebaard (high culture voor laag opgeleiden uit de lichtstad), Navarone (rock uit de Waaldelta), bijbelverhalen door Haagse cultmuzieklegende Guy Tavares, Gribus Rariteitenkaravaan (sprookjesachtige freakshow), The Indien (alternative), Kalio Gayo (exotische dansmuziek), Darla Sinners (folk uut Mokum), Giant Tiger Hooch (rhythm & blues met een lach en een traan), Eerie Wanda (indie), Birds That Change Colour (meerstemmige rootsmuziek uit Vlaanderen met leden van Millionaire), De Pensionado’s (AOW & western), Boogie Beasts (smerige blues uit de banlieus van Luik), Het Nederlands Saxofoon Octet (toet toet!), De Wilma’s (dansbare bluegrass), Anne-Linde Van de Veen (cabaret), Travelling Wilburys NL (tribute), Hippy Tree Friends Collective (alternative), Delaney Davidson (Nieuw Zeelandse singer songwriter), Achterdochting (cynische woordkunstenaar), Oh Thunder (indie), The Information (country noir uit Salland), Nordmann (progressieve jazz uit Gent), reggaeworkshop door Pieter Both (Beef!), Martien Keesmaat (akoestische sologitarist), MAASK (stemkunstenaar), Men Of Mega (muziek met Gameboys), Mehmet Polat Trio (Turks-Afrikaanse muziek), Sinas (afrobeat), Herman Brock Jr. (country/americana), Green Hornet (de daadwerkelijke oorzaak van de aardbevingen in Groningen!) en Koffie (afrobeat). Meer binnen- en buitenlandse namen volgen zeer binnenkort!

Natuur en cultuur voor iedereen!
Muziek, theater, bezoekers kunnen een picknickkleedje krijgen om in het gras zitten, barbecueën, genieten van wijn en tapas of een hengel uitgooien en vis vangen om ter plekke te laten bereiden. “Een bos heeft ook geen drempels, dus waarom zou een festival in een bos dat wel hebben?”, aldus de organisatie. “Cultuur en natuur moeten toegankelijk zijn voor iedereen en daarom proberen we de prijzen zo laag mogelijk te houden, is het parkeren gratis, de toiletten en douches zijn gratis, het festivalterrein is zeer ruim van opzet en het programma kleinschalig van aard. Iedereen moet de ruimte hebben om er een relaxed weekend van te maken en om te kunnen genieten van al het moois op de zeven podia!”.

Op 21 maart begint de lente en gaat de voorverkoop om 11:00 uur van start!
Kaarten bestellen kan via de website en bij alle vestigingen via Primera. Kijk voor kaartprijzen en andere informatie ook op de Mañana Mañana website.

Mañana Mañana – Het meest relaxte festival van Nederland!
28 – 29 – 30 Augustus 2015
Landgoed Enghuizen, Hummelo
www.mananamanana.eu